Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt (www.boekhopper.wordpress.com). Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met deze disclaimer.

De inhoud van de site is van Boekhopper, alles is zelf geschreven en foto’s zijn zelfgemaakt of verkregen met de juiste rechten. Het misbruiken van content en foto’s is niet toegestaan. Je mag alleen mijn zelfgemaakte foto’s op je blog of site gebruiken mits je duidelijk teruglinkt naar boekhopper.wordpress.com en als je schriftelijke toestemming hebt van mij. (Dit geldt ook voor Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en andere social media) Duidelijke overeenkomsten zijn met auteurs gemaakt over de content die door Boekhopper exclusief geplaatst mag worden en dan ook niet mag worden vermenigvuldigd.

Boekhopper wordt met grote zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Boekhopper kunnen geen enkel recht ontleend worden. Boekhopper is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s